marți, 30 septembrie 2008

Banii sau dragostea?

Este un articol interesant pe FLU.RO care ne pune intrebarea, sarcastic as zice eu, despre ce alegem in viata, BANII sau DRAGOSTEA. Pai ce sa alegem? Dragostea care oricum moare? Banii care oricum se duc? Cred ca nici una din optiuni nu e pe termen lung. Banii se pot pierde, la fel ca dragostea.

Acum, problema se pune de fap: de ce dracu s-a umplut lumea cu diverse pitzipoance, care mai de care mai vopsite, imberbe (eufemistic vorbind), cu buricele si colaceii de deasupra blugilor la vedere, cu tricou cu D&M, T, F sau orice combinatie falsa, care tin manutza ridicata de la cot pe care atarna imitatia de Prada si poarta cu mandrie tenesi de 1 milion jumate, de zici ca sunt din piele de crocodil.

Ce e cu cantitatea asta mare de dudui de asa calibru, asta e de fept intrebarea? Eu cred ca au existat tot timpul, numai ca Ceasusescu le obliga sa se faca manichiuriste. Acum se fac clubariste.
Dudui care sa iubeasca numai hainele si pseudo luxul au fost tot timpul. Doar ca acum se imbraca mai colorat si le vedem. Ideea lor despre cum trebie sa arate "un tip cu bani" se rezuma la masina, piscina, in ce club o duce si cate excursii fac la Mall impreuna.

Habar nu au ca exista masini mult mai scumpe decat bemveul, ca exista genti mult mai tari decat prada, ca eleganta nu se asorteaza cu prostia si ca un tip care are bani, sambata seara nu te duce in nu stiu ce hruba cu berea scumpa, ci te urca in avionul lui si te invita la cina pe Sena...

Deci... Banii, viata sau mustata? Dragostea are votul meu. Banii poate ii castig la loto!:D

Un comentariu: