duminică, 5 aprilie 2009

CONCURS! Startul catre un corp ideal!


Un corp atragator, picioare definite si talie de invidiat! Flu.ro impreuna cu Top-Shop.ro te invita la concurs! Poti castiga aparatul de fitness LEG MAGIC care te va ajuta sa ai un corp de invidiat, picioare bine definite si fese sexy. Este aparatul perfect pentru tine pentru ca subtiaza si tonifiaza fara a mari foarte mult musculatura. Iar pentru a afla cat ai slabit, Top-Shop.ro ti-a pregatit inca un premiu: aparatul Body Fat Analyzer cu care poti sa iti masori grasimile corporale in doar 5 secunde.

Pentru a participa la concurs, trebuie doar sa recomanzi www.Flu.ro la 3 prietene prin intermediul acestui LINK unde va trebui sa completezi adresa ta de e-mail si adresele de e-mail ale celor 3 prietene carora le recomanzi website-ul www.flu.ro. Imediat ce ai apasat butonul de trimitere esti inscrisa automat la concurs.

Regulament desemnare castigatori:
• Concursul se desfasoara in perioada 2 aprilie – 22 aprilie 2009. Castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti, si vor fi anuntate pe data de 23 aprilie 2009, pe pagina concursului si prin e-mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu