vineri, 27 martie 2009

Horoscopul lunii aprilie


Berbec

Pe plan sentimental, dorintele si nevoile tale raman puternice, dar deocamdata s-ar putea sa nu primesti raspunsul pe care ti-l doresti. Totusi, situatia se imbunatateste in a doua jumatate a lunii si, pana in mai, vei primi ce iti doresti, cand iti doresti. Aminteste-ti ca partenerul de viata doreste sa-ti indeplineasca dorintele, insa tu esti cea care il deruteaza, trimitandu-i mesaje confuze. In jurul datei de 21, o relatie din trecut ar putea sa-ti capteze atentia.

De la jumatatea lunii, incepi sa te concentrezi pe situatia financiara si pe investitii. Spre sfarsitul lui aprilie, te vei simti mai energica si mai increzatoare. Vei primi si noi responsabilitati, dar esti hotarata sa arati de ce esti in stare. Oportunitatile care se ivesc iti dau sansa de a ajunge mai aproape de scopurile tale.

Taur

Continui sa ramai intr-un con de umbra, la inceputul lunii, dar incepi sa iesi din cochilie de pe data de 10, cand cei din jur se arata mai interesati fata de nevoile si dorintele tale. Relatia sentimentala este inselatoare pana pe 9 si va necesita unele sacrificii din partea ta la inceput, dupa care reusesti mai usor sa atragi atentia partenerului. In jurul datei de 21 granita dintre prietenie si dragoste se estompeaza. Este o perioada foare buna in plan personal, plina de recompense pentru sacrificiile facute.

De pe 9-10 ale lunii, incepi sa primesti bani si sa duci la bun sfarsit proietcele profesionale. Nu este indicat sa-ti faci prea multe planuri sau un program detaliat. Altfel, este posibil sa fii nevoita sa renunti la un proiect inainte de a-l termina, ceea ce iti provoca unele probleme.

CONTINUAREA PE www.Flu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu