marți, 31 martie 2009

Sfaturi pentru cumparaturi de criza


Criza financiara ne afecteaza pe toti mai mult sau mai putin, iar cei care nu-i simt inca efectele traiesc cu teama ca ele vor aparea in viitorul apropiat. Desigur, putem incerca sa depasim criza cheltuind cat mai putin, economisind cat mai mult si luand decizii inteligente de cate ori mergem la cumparaturi. Dar sunt lucruri de care nu ne putem lipsi si care costa bani. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta, daca nu sa faci economii, macar sa iti ajunga banii pana la urmatorul salariu.

Mergi la cumparaturi numai daca ai cu adevarat nevoie

Este cea mai simpla si cea mai eficienta metoda de a te abtine sa arunci bani pe lucruri de care nu ai nevoie. "Doar ma uit ce-au mai bagat" sau "Arunc o privire prin vitrina" sunt frazele cu care incepe orice sedinta serioasa de shopping, asa ca, de acum, nu merge la cumparaturi decat daca ai absoluta nevoie de ceva anume. Altfel, incearca sa stai departe de magazine.

Stai cu ochii pe oferte speciale si reduceri

Cand ajungi la cumparaturi, stai cu ochii in patru dupa acele vitrine care anunta reduceri sau promotii. Poate gasesti ce cautai chiar in unul dintre acele magazine. Daca tot sunt reduceri poti foarte bine sa profiti de ele, iar cand stii ca urmeaza o perioada de reduceri, poate mai poti astepta pana atunci ca sa cumperi ce-ti doreai la un pret mai mic.

Continuarea pe www.flu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu