vineri, 23 ianuarie 2009

A 13-a zodie cu ghinion!


A aparut a 13-a zodie!:))
A aparut un nou element pe care sa dam vina sa suntem: lenesi, prosti, idioti, incompetenti, fara orgoliu sau cu prea mult orgoliu, impiedicati, retardati, incompatibili, inestetici, iresponsabili.
A aparut a 13-a zodie!!!! URAAA!
Iubitul meu isi lasa farfuria pe birou pentru ca e un SARPE! bea bere pentru ca a avut ghionul sa se nasca in zodia asta! Incredibil! Abia acum imi dau seama de ce imi place si nu pot sa il suport in acelasi timp!!!! Hei!!!! Pana cand mai debitam prostie ridicata la rang de stiinta de Mama Omida?
Pana cand cele 20 de cuvinte ne vor influenta viata zilnic? Pana cand or sa mai faca toate fetele studii de caz amanuntite privind compatibilitatea dintre rac si gemeni? Care nu sunt compatibili absolut deloc!!!!!!!!!! :)))
Cat de primitivi trebuie sa fim ca sa nu intelegem ca atuncicand am cazut si ne-am spart capul de asfalt nu a fost din cauza lui Saturn ci din cauza faptului ca ne-am impiedicat ca suntem idioti!?? Ca nu nenorocul ne impiedica sa fim bogati si celebrii, ci MEDIOCRITATEA noastra??!!
Nu intelege nimeni ca leii nu vor devenii directori de multinationala decat daca muncesc in draci si invata pe rupte si fac mega sacrificii? Nu ca s-au nascut la inceput de august?
A, si ca sa intelegeti in ca ceva esential: nu primesti marire de salariu pentru ca e o intreaga degringolada mondiala, nu pentru ca dormitorul tau nu e aranjat stil Feng-Shui!
Si daca nu te ia de nevasta baiatul din bambo, ala cu mert decapotabil, nu e pentru faptul ca linia bogatiei nu se intalneste cu linia casatoriei in talpa piciorului unde te-ai uitat tu aseara, cand l-ai agatat, sa vezi daca el e alesul! Ci pentru ca esti doar .... credula!:)
Hai c-am dres-o la final!
Multumesc pentru audienta!
Neti, ai legatura!
Raluca S.

7 comentarii:

  1. Sunteti foarte vehement domnisoara Raluca. De acord partial. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ca ma cititi domnule! Bafta si domniei voastre!

    RăspundețiȘtergere
  3. mda... si eu tot zodia sarpelui sunt:)) daca as fi vreo impatimita a zodiacului ,acum as muri de inima ca pana mea..eu unde vad ce si cum despre zodia asta daca e atat de noua? ca nu a avut timp nimeni pana acum si de ea sa o potriveasca cu alte zodii, sa ii ghiceasca in stele si univers sa vada ce si cum:)) of of of..

    RăspundețiȘtergere
  4. hai ma, ca racul cu gemenii se-nteleg cat de cat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Andrei: HA? CE-AI SPUS? Se inteleg pentru ca e racul intelegator....

    RăspundețiȘtergere
  6. exact, iar geamanul intelege asta

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos descris textul tau argumentativ. Cu toate astea se pot explica anumite tendinte prin diversi factori: sociologie, psihologie si de ce si astrologie? Comportamentul uman poate fi descris si ca o conditie a tuturor conditiilor. La fiecare pas, actiune, alegem diferite tipuri de influente si de decizii. De ce ne insusim un comportament sau altul?cred este greu de precizat de precizat cu certitudine. Din acest motiv putem sa lasam spatiu unor explicatii mai "ezoterice".

    L.R.

    RăspundețiȘtergere